Jun 16, 2013, 10:29 PM

Само 

  Poetry » Love
565 0 7



все по-малко думи
искат да ги изрека
защото
стаили са се
в
очите ми
а те
могат да говорят само
с
твоите

кога ще ги видя
знае само луната
навярно

 
 
 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??