Ако съм ранена – ще ме риташ.Ако пък съм силна – ще пълзиш.Ако те намеря – ще избягаш.Ако си отида – ще рушиш.
Ако те забравя – ще ме помниш.Ако те застрелям – ще кървиш.Ако те спася – ще съм икона.Ако съм безсилна – ти ще бдиш.
Ако те обичам – ще се пазиш.Ако ме извикаш – ще мълча.Ако те предам – ще ме намразиш.
Само до Жена мъжът е Мъж.
© Деси All rights reserved.