Jan 4, 2015, 9:55 PM

Само есен 

  Poetry
435 0 1

               САМО ЕСЕН

Пред огледалото лицето твое остава -
снимка на отминала вече любов.
Тъжно вдигам чаша с уиски наздраве
да тръгна по разделния път съм готов.

Зад гърба ми - една бездомна любов.
И спомените в мен  са станали  рани.
Бавно забравям. В сърцето е старият зов.
Само есен остана с писък на врана.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??