Докато стиховете ми зоват,
ще бъда тук във този сайт,
на този кръстопът.
Дорде очите ми се взират,
ще боли и стиховете ми
ще се редят сами.
Когато свърши –
кръст над листа бял,
без спомен, никаква печал.
Еднакво тихо е на сутринта
и във прегръдките ти,
и под пясъците на смъртта.
© Павлина Гатева All rights reserved.