Dec 20, 2006, 4:17 PM

Само наужким 

  Poetry
609 0 1
За смърт на кино
като дете
плачех.
Не знаех,
че е игра.
Сега
за смърт на кино
плача-
не е игра-
само наужким,
вълкът падна
в кладенеца!

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??