Feb 23, 2009, 1:03 PM  

Само нейна 

  Poetry
587 0 13

 


Слънце усмихне ли се,
ставам тъмна.
В ясен ден,
с вятър развихрил се танцувам.
Копнея да усетя
кацнала върху ми пеперуда
и дъжд,
жажда който утолява.
Искам да съм розата уханна,
но съм само
бледа нейна сянка.




 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??