Nov 3, 2011, 8:32 PM

Само ще е трудно да си тръгнеш... 

  Poetry » Love
450 0 0
Само ще е трудно да си тръгнеш...


Имам си една мечта.
Искаш ли да ти я споделя?
Искаш ли да те допусна
в моето сърце?
То е домакин добър,
любвеобилен, щедър,
дори в повече...
Малко може да ти досади,
ще те докосне с всички свои
слабости.
Няма да боли.
Само ще е трудно после
да си тръгнеш...
Особено, ако имаш съвест!


септември 2011 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??