Oct 15, 2009, 10:00 AM

Само ти 

  Poetry » Love
844 0 1

 

Само ти можеш да ме обичаш така.

Само ти можеш да усетиш нощта.

Само твоята любов е така хубава,

както ти я предлагаш от сутрин до здрач.

Само твоето кафе ухае на целувки,

направено с любов ме кара да се събудя;

само твоята усмивка е така сладка,

че не мога да не я целуна.

Само ти можеш да ме обичаш така,

само на теб позволявам това,

защото само ти можеш да ме обичаш

и само с теб мога да изживея деня.

© Александра Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??