Dec 28, 2011, 10:53 PM

Само ти... 

  Poetry
981 0 25

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=268758

 

Продължение:

 

Само ти можеш да счупиш

на разума тежките стомни,

неусетно да ме научиш

да жонглирам умело с болката...

 

Само ти можеш да хвърлиш

в пепелта на страха вината,

да отвиваш заспали илюзии,

да танцуваш със свободата...

 

Само ти можеш да пишеш

заедно с мен и прелистваш съдбата .

Само с теб стиховете ми дишат

и музата вечно е жадна...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??