Mar 11, 2009, 7:47 PM

Само в десет реда 

  Poetry » Love
568 0 2

            Само в десет реда  (от Бръмби за коткО)


Животът ти без мен си продължава и моят си върви... неподреден,
но винаги аз теб ще уважавам, обичам и желая... всеки ден!
Със тези чувства ще живея! Във мене ще живееш ти!
И всеки ден, докато остарея, ще търся твоите очи...

В лицето ми да кажеш, че ме мразиш... и Господ от небето да се спусне,
не ще се спра да те обичам, Вени! Това са истинските чувства!

Мрази ме, плюй ме, ненавиждай... за луд мисли ме или за лъжец!
Но всичко ИСТИНСКО е знай, макар и никой да не е светец!
За три живота ти любов дари ми, за мен обръщаше света,
дарих ти цялата си обич... и ще го правя до смъртта!

© Бръмбазел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??