Бързите думи
отекнаха като куршуми.
Чаткаха сричките,
безпрекословно плющяха.
Полуоблечени,
бързо изречени всичките,
гневно ума ти напускаха,
в мен се изляха.
Мъжка увереност
бързо развя пред очите ми,
ясно полетата бойни
наглас разчерта.
Зáгуби трайни,
сразени щетите отчитаме,
с черен саван ни загръща
без звук вечерта.
© Светличка All rights reserved.