Sep 20, 2007, 1:27 AM

Самота 

  Poetry
433 0 4
 

Плясък на вълни в сърцето ми бушува,

изгрев от сълзи по лицето ми потича.

Залез на тъга и черно слънце е душата,

само самота, това ми е съдбата.


Шум от ветрове ме гони из съня ми,

писък на дете ме преследва през деня ми.

Бездънно море, това е радостта ми,

черни дни се очертават за любовта ни.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??