Къде си, когато от теб най-много се нуждая?
Превърна ли се любовта в призрaк,
нощем бродещ в тази стая?
Къде си, когато няма кой да ме сгрее?
Превърна ли се онова топло чуство в ураган,
който някъде далеч вилнее?
Къде си, друга ли лъжеш, казвайки й, че е единствена?
Истина ли е или просто поредната лъжа,
неволно от теб измислена?
Къде си, нима така бързо всичко забрави?
Изтръгна ли ме вече от сърцето си,
любовта в сълзи ли удави?
"Къде си?" - само този въпрос си задавам.
Търся те пак и пак нощем в съня си,
но отново самотна наяве оставам.
© Някоя All rights reserved.
Ще има още много щастливи мигове, не се съмнявай!
С много усмивки
Веси