Apr 24, 2012, 1:05 PM

Самота 

  Poetry » Other
529 1 0

С мълчание докосвам синевата,

където птиците летят сами,

изгубена в безкрая на земята,

преследвам своите мечти!

 

Ще спра за малко във съня ти,

ще те целуна просто ей така

и ще си тръгна мигом...

преди да си усетил любовта!

 

И ще се лутам във безкрая все сама

и като сянка бързо ще минавам!

Ще те докосвам нежно, но с тъга,

усмивката си винаги ще ти дарявам!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??