Искам
Да ме обича
Някое момиче.
Искам
Да обичам
Същото момиче.
Искам
Да ме чака
Някое момиче.
Искам
Аз да чакам
Същото момиче.
Искам
Да повярвам
В някое момиче.
Искам
В мен да вярва
Същото момиче.
Искам,
Искам,
Всъщност…
Всичко.
© Николай Спасов All rights reserved.