Aug 16, 2022, 8:53 AM

Самота 

  Poetry
207 0 0

Самота, самата, самота, 

какво ли е това? 

За приятели ли бродя

или сълзи роня. 

Всичко ме разстройва, 

усмивките ти настройва, 

не знам къде ходя, 

знам мойта диагноза. 

 

Илюстраторка станах аз, 

на мойта тъга, но тогаз, 

видях я светлината -

синоним на свободата, 

но ето че затвори се вратата, 

за мен щастие няма. 

Живота стана по-труден, 

а дома още по-уютен. 

© Krisiana Zhelyazkova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??