Nov 7, 2021, 10:29 AM

Самота ли е 

  Poetry » Civilian
287 0 0

Самота ли е

Самота,
а до нея жената любима.
Колко е хубаво - любовта,
когато я има!

Защото, самота е
и щом са заедно двама.
И един от тях да гадае,
дали е обич, а всъщност измама.

Всичко си има цена,
и плащаме, кой колкото може да носи.
Самота, а до нея любима жена,
отговор на толкова много въпроси.
 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??