Mar 22, 2007, 9:03 PM

самотен 

  Poetry
890 0 0

САМОТЕН

СВИТ В ЪГЪЛА САМОТЕН
БЕЗМЪЛВНО ТИ СТОИШ.
ОТ ОЧИТЕ ТИ СЪЛЗИ СЕ СТИЧАТ,
НО ТИ ВСЕ МЪЛЧИШ.
ЗА МИГ СВЕТА СЕ СПИРА.
БОЛКАТА В СЪРЦЕТО СЕ СЪБИРА.
ОБГРЪЩА ТЕ МРАК И САМОТА
И СКРИТАТА ТЪГА.

© Стаси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??