Jun 6, 2017, 11:29 PM

Самотен 

  Poetry » Love
397 0 0

В твоят шумен, лъскав свят 

съществува ли любов, кажи...? 

Носиш се по течението, нали 

в самота минават твойте дни... 

 

Ти обичаш волността, 

за теб това е истинската свобода... 

Светът ти е огромен, 

но в него не живее любовта... 

 

Животът ти е пълен с лица, 

но в кое от тях откри душа ? 

Такава, която те обича 

и те издига без крила... 

 

Ти сам такъв живот избра, 

живей живот в самота...

Но до обича ли ти се помни, 

в любовта няма място за игри! 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??