Jan 10, 2008, 12:14 AM

Самотен път 

  Poetry » Love
1182 0 11

САМОТЕН ПЪТ

Ако чуеш

                    хлипа

на мойта

жестоко

самотна

душа...

Ако те

стреснат

                   сълзите,

барабанящи

тъжен

              концерт

на парчета

                    разбити

частици

моя любов...

Ако видиш

                    звездите,

коленичили

тихо

пред теб

в най-кътния

ъгъл

на мойто

                   сърце...

Ако усетиш

                        следите

на жарките

твои

отминали

ласки...

 

Дали тогава

                         ще опиташ,

протягайки

ръце

към мен,

в ръцете

стиснала

                    звездите

с частичките

любов,

а може би

и любовта

                      открита

в отломките

от твоя

страст

и жарка

                 плът...

 

Дали тогава

                         ще опиташ

с любов

от края

да ме върнеш,

от края

на един,

на един

толкова

самотен

                 път...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??