Аз бях толкоз безгранично глупава,
че вярвах на красивите лъжи.
Безгранично предана
на един измамник,
на една лъжа, наречена любов.
Аз бях толкоз безпределно ослепяла,
та черното
със бяло да объркам!
И мечти, и мисли -
всичко е било лъжа...
Няма обич, обич няма!
Само път, нещастен и самотен...
© Морела Морт All rights reserved.