Mar 12, 2007, 6:57 PM

СамОтна ДуШа... 

  Poetry
1056 0 0

Вървя си и съзирам в нощта
една плачеща и самотна душа...
Попитах я: "Какво ти е? Защо си сама?" -
а тя ми отвърна с искряща сълза.
Каза ми: "Махни се! Аз искам тук на брега
да бъда сама!"
Аз станах и тръгнах... Разбрах -
ранена е тази душа...
Ще ми се да не беше така,
но истината е само една -
това беше МОЯТА душа!...

 


 

© ИиФф ДддДддДД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??