Oct 13, 2009, 8:38 PM

Самотна пътека 

  Poetry
382 0 2

Самотна пътека

 

В съборената къща днес се женят

слънце, вятър и листа.

В есенния хоровод се смее

празникът на пустота.

 

Най-важните сватбари тук са

счупените тухли и дърва.

В глъчката им невероятно пукат

каратавани и трева.

 

Самотата на старата къща

толкова гости събра.

Само пътеката, дето се връща,

на прага остана сама.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??