Oct 7, 2008, 5:13 PM

Самотно 

  Poetry
1905 0 25


Никой няма
и нищо.
Изоставих се,
сега се разнищвам.
Приятелства и любови -
на кладата! -
кръвта ми отровихте
и живота -
по дяволите!
Някой ден ще ме няма -
както вас - днеска.
Ще е спряла измамата
на живота-гротеска.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??