САМОВНУШЕНИЕ
Самовнушението е велика сила!...
Представи бърка то, понятия и гени...
Бездарник яхва с него крантава кобила
вместо пегас и си внушава, че е гений...
Със него Квазимодо Аполон се вижда,
а изживява се девойка Баба Яга...
Тълпи самовнушения към нас прииждат,
та да се чуди днес човек къде да бяга...
А лудниците пълни са с такива хора –
със мозъци, объркани във всяка брънка...
И верно е това, че няма луд умора -
неуморими сме, които сме навънка...
© Ванилин Гавраилов All rights reserved.