May 30, 2008, 12:39 AM

Сбогом 

  Poetry » Love
580 0 1
Искам да заплача, да удавя себе си в собствените си сълзи,
но не мога… забравил съм как…
не мога, а толкова ми се иска.
Отново искам да погаля косите ти,
отново искам да вкуся усните ти.
Отново искам да усетя аромата ти,
отново и отново искам теб.

Искам да заплача, да удавя себе си в собствените си сълзи,
но не мога… забравил съм как…
не мога, а толкова ми се иска.
Забравих съм как... да обичам.
Забравил съм как... да живея.
Забравил съм как... да мечтая.

Искам да заплача, да удавя себе си в собствените си сълзи,
но не мога… забравил съм как…
не мога, а толкова ми се иска.
Не мога, а толкова ми се иска да съм с теб!
Не мога, а толкова ми се иска да не ме боли!
Не мога, а толкова ми се иска да забравя теб!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??