Apr 18, 2017, 12:40 PM

Сбогом моя любов 

  Poetry » Love
272 2 4

Сбогом моя любов - ненагледна

дала ми такива големи криле

с тях света да обърна и седна

примирен, че не искаш да бъда до тебе

 

Сбогом моя любов - разноцветна

като дъгата сменила цвета в любовта

първо ме искаше, после прогледна

тъжната истина за мене тогава

 

Сбогом моя любов - ненаситна

да ме караш да пиша във три през нощта

искаше само да казвам Обичам те,

сигурно си запълвала някаква липса в твойта душа

 

Сбогом моя любов - едностранна

вече не можеш да ме караш да страдам 

твойте чувства разбрах колко са истински

аз обичах те, а ти ме отмина с досада

 

Сбогом моя любов - всеобсебваща

дала напразни надежди на мене

аз обичах те, а ти ме подведе

късно осмислих душата ти - жалко за тебе

 

Сбогом моя любов - първа и истинска

благодаря ти, че ме накара любов да почувствам

аз обичах те и това е единственото което има значение

с тебе разбрах колко много ми липсва някого да обичаш без капка съмнение

 

Сбогом моя любов - неразбрана

аз намерих жена да обичам по-достойна от тебе

ти оставаш на сухо със свойте комплекси сама изиграна

аз ще обичам, додето мога да дишам .....човека до мене

© Борислав тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??