May 1, 2007, 10:15 AM

СБОГОМ МОЯ МЕЧТА 

  Poetry
844 1 16
Сбогом ли каза,
или така ми се стори!?
Времето в миг
за мене замря.
Слънцето скри се.
Денят се разплака.
Облакът стана
голяма сълза.
Цветните чувства,
в негатив потъмнаха.
Болка-кинжал
прониза плътта.
Думите-извор,
чак онемяха.
Тръгваш ли? Сбогом,
моя мечта!
Любовта си отива,
но няма забрава.
Остави в душата
нежна следа.
Късмет ти желая,
не искам да мразя.
Щастие ново
открий
по света!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??