Jan 23, 2011, 7:34 PM

Сбогуване 

  Poetry » Other
685 0 1

 Сбогуване

 

Ти си неотлъчно до мен.

 Всеки ден.

 

Сама съм, до мен ли си ти?

 

Няма отговори.

Тихо е.

Може би си заспал...

 

Сама съм. Събуди се!

 

Газя в сълзи…

Моля се…

Бясна съм.

Крещя…

 

Събуди се! Сама съм.

 

Вече няма сълзи.

Прегракнах.

Молитвите застинаха.

Уморих се.

Няма въпроси.

Спи.

 

Дали някой ден ще разбереш,

че отдавна затворих вратата след себе си.

© Ашна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??