Jul 17, 2008, 9:52 AM

Сбогуване 

  Poetry » Love
1085 0 6

Тъмна стая,
в нея - аз и ти.
На нашата любов дошъл е краят
и спомени нахлуват тихо в нашите души.
И двамата мълчим,
а колко много всъщност ни се иска да си кажем.
И двамата - така сами -
с раздяла решили сме да се накажем.
Отминаха щастливите ни дни
и обич няма вече помежду ни.
Единствено приятелски сълзи,
горчива болка и последни думи.

© Антоанета Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??