Jan 11, 2022, 3:51 PM  

Сбогуването на мама 

  Poetry » Phylosophy
502 5 11

Когато от света ни си замина,

ти ще ме търсиш в заника червен,

ще шепнеш изтерзано мойто име,

във всичко ти ще виждаш само мен.

 

Недей тъжи така,аз бях щастлива,

защото съм обичана жена,

обреченото тяло знай загива,

но не една божествена душа.

 

Ще чакам с трепет залеза на дните,

където бели ангели летят,

преплели сме си в огнен плам душите,

смирени те към Бога ще вървят.

 

© Иво Сотиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??