Feb 26, 2010, 5:47 PM

Седем дена на море 

  Poetry » Other
684 0 9

                  На Есен

България пак беше моя.
За седем дена си я купих!
И водораслите в прибоя,
и там, каквото ми се случи.

А там – от слънцето по-бяло! –
едно момче събира миди.
Навярно то. Ала за жалост,
не се обърна да го видя.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??