Oct 31, 2008, 9:18 PM

Седмото чудо на света 

  Poetry » Love
1005 0 8
Като скъпоценен камък
блесна мъничка искра.
Превръща се във пламък
от силата на любовта.

Ти си слънчево сияние,
задъхана от щастие мечта,
на люляка топлото ухание,
към рая открехната врата.

На деня придаваш красота,
звездите нощем оживяват.
Седмото чудо на света
чувствата ти сътворяват.

Душата ти е пролет жива,
цвете нежно в моите очи.
Сърцето ми от любов прелива
и излъчва радостни лъчи.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??