Jan 6, 2009, 4:31 PM

Сега 

  Poetry » Love
586 0 3

Сега загубих своя път в нощта,
но ако не успея да го извървя,
аз знам, ще дойде краят на света,
а аз съм сам, сам в моя объркан свят,
в света на своите мечти
и да, нищо няма  да е като преди.

Щастлива ли си ти сега?
От теб не ми остана и сълза,
как искам да съм с теб сега,
но отново пак идва залеза,
който ни разделя от години,
затова  те моля, помогни ми!

Виж, сега умирам в самота
и боря се с неизвестността,
искам да изгоня надеждата,
която се крие така тайно в мен,
не искам, но истината е, че още ме страх,
че всичко между нас ще се превърне в прах.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??