Apr 21, 2021, 7:59 AM

Сега не може 

  Poetry » Love
489 3 4

Ще бъде много дълъг моят път,

по който аз вървя към теб, нали.

 

Сега не може. Друг е днес светът.

Ще бъде много дълъг моят път.

 

И свивам обичта си в тиха гръд.

В очакване безкрайно ще боли.

 

Ще бъде много дълъг моят път,

по който аз вървя към теб, нали.

 

И сякаш са във спор и дух, и плът.

Ще бъде много дълъг моят път.

 

Далече е щастливият ми кът.

Цял век от тебе, мила, ме дели.

 

Ще бъде много дълъг моят път,

по който аз вървя към теб, нали.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??