May 2, 2010, 3:37 PM

Сега... върви 

  Poetry
718 0 20
Не спирай
вятъра да гониш
и все на път да си!
Не казвай - нямам
и не мога!
Каквото и да значи -
обречен  ще си ти.
Сълзите преглътни
и усмихни се!
След дъжд отново
слънцето блести.
Бори се
за всяка 
глътка въздух,
усетена с душата!
Тогава... ще си ти,
усетил свободата.
... Сега върви…
   
   

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??