Feb 17, 2015, 11:37 AM

Секс в Интернет 

  Poetry » Humour
593 0 6

Аз мислех си: това не е възможно –
оргазъм без жена – абсурдно нещо!
Секс в Интернет? Удобно и несложно!
Но днес го препоръчвам най-горещо.

Защо ти трябва порнофилм, човече,
и скъпа компаньонка за кревата?
Натискаш “Enter” и си вътре вече –
не, не в жена, но вътре си във чата!

Какъв безкраен избор тук е само
от вкусове, фантазии, типажи...
Лолитки крехки и развратни дами,
би, садо, мазо, непорочни даже...

Пикантни фотосесии на живо
и в “айсикю” среднощен диалог...
Тя млада е, развратна и красива,
а аз съм секс-машина, аз съм Бог!...

На конферентна връзка правя тройка
с “кобилка” стройна, секси домакиня...
Забивам виртуално като бройка,
след изповед на живо, монахиня.

Ръката ми отдавна отмаляла
от мишката е, и гърбът се схвана...
но този задник искам да погаля,
да бръкна някак искам зад екрана...

Но време е да свършвам... късна нощ е!
Красавици от нета, може би
не искам да си тръгвам, искам още
любов и секс и... нета ми заби...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много модерен пък и евтин начин
    за правене на секс напоследък.
    Не е необходимо време за срещи,
    пари за ресторанти, пари за хотел,
    дори не е необходимо и половинката да разбира.
    Само,че всичко остава само във вируалните фантазии,
    няма нищо реално в него.
  • !
  • С широка усмивка!
  • То даже и фантазия не требе -
    всичко има, к'вото ти е кеф.
    И сексът ти е твърдо безопасен,
    и удоволствието - пълно, с ... интернет!
    Благодаря за усмивките!!
  • Май вече всичко може да се прави по интернет Благодаря за усмивката!
  • От вчера му се кефя... на твоя интернет
Random works
: ??:??