Oct 10, 2012, 11:52 AM

Секундни отстояния 

  Poetry
548 0 9



Между Ла и Си

има цял тон –

разстоянието е

като възглас.

Между Си и До

е само полутон,

подобно въздишка,

но е пропаст

в сравнение с това,

което дели
устните ми

от твоите.

 

 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??