Oct 2, 2015, 7:45 AM

Семпло 

  Poetry » Other
346 1 0

 

Пиши ù с думи прости, с нещата от деня;
За четири стени, за вази без цветя.
Не ù рисувай облаци, звезди, луни, слънца.
За мъдростите късно е; сред тях ще е сама.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??