Oct 8, 2007, 8:52 AM

серенада 

  Poetry
519 0 8

Дъждът пак прави

серенада.
Тъжна песен...
Кой му я поръча?
И вятърът се спря -
да я послуша.
Хубаво е,
но самотно
и студено.

Приласкай ме
в свойта тишина...


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??