Aug 2, 2016, 1:54 PM

Сериал 

  Poetry » Phylosophy
390 1 14

Уж живот, а вечен сериал,

в който нещо ново ще се случи,

но разбираш – вече си живял

в този епизод, познат и скучен!

 

И така до следващ епизод

се превърта филмовата лента

с кадри от екранния живот,

цветен, без излишни сантименти!

 

Вярваш, че си главният герой,

че не си участник по неволя,

и вървиш напред по пътя свой,

влизайки в поредната си роля!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??