Той се смее на шегите ми,
а ужасен хумор имам.
Пали пламък във очите ми
и приличам на... щастлива.
Той е дързък. Мек и топъл.
Нежен. Смел. И непохватен.
Бягам ли му, той не гони:
знае, не е никак страшен.
Той е моето момче.
Срамежлив като за трима.
Топли малкото сърце
като печка в люта зима.
Той е смешен, а пък аз
тъй си падам по шегите!
Смея се. И тъй във смях
крия колко го обичам...
© Тайна All rights reserved.