Feb 24, 2015, 11:03 PM

Сестричка 

  Poetry » For kids
537 0 2

СЕСТРИЧКА

 

Гошко има си сестриче -

мило, хубаво момиче,

кръстена на баба Лалка,

но е още много малка.

 

Гошко с нея не играе,

хич не иска и да знае,

щото  Лалка много плаче,

а пък нашето юначе

 

търси своите момчета

от славната  тяхна чета,

че се много те разбират

и чудни игри избират.

 

Нека Лалка да си реве,

но когато тя порасте,

Гошко с нея ще играе,

както само той си знае.

 

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Елена. Обичам децата и с удоволствие пиша за тях. Радвам се, че ти харесват.
  • И този стих много харесах!
    Пишеш за децата много хубаво, леко се чете, има случка, лесно се запомнят...
    Браво ти!
Random works
: ??:??