Oct 3, 2016, 10:28 AM  

Сезонни мечти 

  Poetry
352 0 5

 

Есента

с прежда мъглива плете,

одежди сребристи

на паяжинни нишки облича

и дърветата

с мистичност завива.

Опръскани с капчици бисерни,

листенцата брезови трепкат,

току да заплачат,

а сред тях врабчетата спорят

дали ще е люта

предстоящата зима

и за идното лято

мечтаят.

 

А аз –

за очите ти топли.

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??