Jul 22, 2007, 1:41 PM

Сезонно 

  Poetry
657 0 19
Ти идваш пак със пролетния вятър,
със птиците, долитащи от юг!
Със тебе всяка клонка и тревичка
цъфти във бяло, на зимата напук!
Посрещаме любов, море и слънце,
и лятото със сините очи.
Посяваме на плажа малко зрънце,
поливаме го с кипнали вълни!
Но ето, идва пак онази есен!
Танцуват валс златистите листа
и тръгваш ти по пътя си небесен,
със птиците, със техните ята!
Ти идваш пак със пролетния вятър
и си отиваш късно есента!
През зимата оставам тук да плача,
със зрънцето надежда и мечта!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??