Jul 19, 2007, 9:02 AM

ШАМАРИТЕ НА ЖИВОТА 

  Poetry
809 0 5
                              ШАМАРИТЕ   НА  ЖИВОТА

                         ВСЕКИ, В ЖИВОТА,
                         ПОНЯКОГА  ГРЕШИ...
                         И ВСЕКИ С НЕЩО
                         ДРУГАРЯ СИ  ЛИШИ...

                         СЛУЧВА СЕ НЕЛЕПО,
                         НЯКОЯ  СПОЛУКА
                          И   ГРЕШИШ УЖАСНО -
                         ЧУКАШ, ТО СЕ ПУКА...

                          ЕХ, СЪДБА, СЪДБА,
                          ДАЛИ В ЖИВОТА,
                           ГРЕШКА ЩЕ  УЛУЧА
                          И ШАМАР ЩЕ  ПОЛУЧА...  

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??