Feb 14, 2021, 11:13 AM

Шапката 

  Poetry
184 0 1

Любовта ми към теб е тъй голяма -
смазва ме понякога.
Ето стоя до прозореца.
Взирам се в лицата на хората. 
Имам куп ненаписани писма
до масата.
Толкова непосрещнати приятели...


Никого не искам да виждам!


Само чакам на прозореца
макар и рано, без време...
Може би довeчера ще си сложа
шапката,
може би ще изляза да танцувам.


Правила съм го преди,

когато не те обичах още.
Но музиката ми тежи, 

любовта ми ме убива.
Тънък скреж е покрил прозореца
и държи слънцето навън.
 

© Maira Maira All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??