May 19, 2015, 7:51 PM

Шепне тишината 

  Poetry » Love
312 0 2

                                                      Шепне тишината

 

 

Слънцето е спряло и не грее,

една любов изпепелена немее.

Притихва природата при чувства святи

песните галят нежно, но вече изпяти.

 

Самотна луната изгубила звездите

очите без радост, тъжно леят сълзите.

В мрака изнизва се полека младостта

останала без вяра и без радостта.

 

Нощта в своята тишина шепти

сърцето не спи, но обича и тупти.

Вятърът сам си духа и танцува,

душата от любов за мига бленува.

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Стойне.Много си мила с мене и това ми носи голяма радост
  • Тъжно любовно стихотворение, което докосва и вълнува!
    Хареса ми, Йони!Всичко отминава и разочарованието ще си отиде.
    Поздравявам те и ти желая лека нощ!
Random works
: ??:??