Тих шепот изгаря ме отвътре,
прониква в моята душа,
и знам, този миг пръв е,
когато осъзнавам радостта.
Да имам тази привилегия,
да чувам гласа ти в нощта,
не, това не е елегия,
а просто пълна красота.
И нека сънят да ни подмине,
да създадем приказка една,
изпълнена от думи нежни,
далеч от другите и от света.
Стига ми това шептене
да усетя твоята душа,
идваща сега при мене
и носеща ми любовта.
© Winston Smith All rights reserved.