Nov 5, 2009, 12:29 AM

Шепотно 

  Poetry » East forms
558 0 5

 

 


шепот на гълъб


вятър дъх притаява


усмивка в сълза

 

 

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??